blog

Dermoexpressz
Dermoexpressz
2022.04.04 13:33
Age proteom

Age Proteom az Institut Esthedermtől!

 Gyakori kézmosás, hidroalkoholos gélek, hideg...

Hogyan gondoskodjunk a sérült, mindennapos káros környezeti hatásoknak kiszolgáltatott kezeinkről?

Dermoexpressz
Dermoexpressz
2020.09.26 12:35
Kéz- és bőrápolás a koronavírus idején

A rendszeres napi bőrápolásról évszaktól függetlenül is sokszor és sokat beszélünk. A mostani írás apropóját a vírus járvány kapcsán megjelenő rendszeres higiénés előírások bőrünkre gyakorolt hatása adja. 

Professzionális bőrápolás otthon 6+1 lépésben

Hozd ki a legtöbbet a kényszer szülte otthon töltött napokból, töltsd fel bőrödet! Mutatunk pár egyszerű tippet, hogyan csináld, hogy a kényeztetés jutalma felturbózott, kisimult arcbőr legyen.

Dermoexpressz
Dermoexpressz
2020.09.10 16:04
Kollagén: a szervezet fő proteinje

Biztosan Ön is hallotta már a kollagén szót, sőt talán még azt tudja, hogy valahogy összefügg a bőr rugalmasságával. Az érdeklődésünket persze csak akkor kelti fel igazán, amikor a hiánya elkezd meglátszani és megjelennek a bőröregedés első jelei. Tehát mi is az a kollagén, hogyan segít a bőr rugalmasságának megőrzésében, és hogyan is tudom serkenteni a termelődését

Milyen hatással van a városi környezet a bőrre?

Gondolkoztál már azon, hogy az életviteled milyen hatással van a bőrödre? Észrevetted, hogy amikor túlterhelt, kialvatlan vagy és sok stressz ér, a vonásaid fáradttá válnak, az arcszíned pedig fakóbbnak látszik? Az UV-sugárzás, a szmog és a stressz mind-mind hatással van az arcbőrre és tovább ronthatja az akné állapotát. Íme, néhány tipp, hogyan küzdhetsz meg velük.

Dermoexpressz
Dermoexpressz
2020.09.10 15:35
Fényvédelem

Miért fontos a fényvédelem?

Dermoexpressz
Dermoexpressz
2020.09.10 15:24
CeraVe szappanmentes hidratáló szappan

A Cerave szappanmentes szappan normál és száraz bőr tisztítására kifejlesztett innovatív készítmény. Jól habzik, hatékonyan távolítja el a bőrről a szennyeződéseket, olajat, sminket, anélkül hogy megbontaná a bőr természetes egyensúlyát biztosító zsírok által alkotott védőréteget. Hidratáló, vízvisszatartó összetevői segítségével a hatékony tisztítás mellett ápolja is a bőrt.

Dermoexpressz
Dermoexpressz
2020.09.10 14:44
Vichy ampullák

Dr. Vas Krisztina az új Vichy ampullákról