blog

Gyakori kézmosás, hidroalkoholos gélek, hideg...

Dermoexpressz
Dermoexpressz
2020.09.29 12:55
 Gyakori kézmosás, hidroalkoholos gélek, hideg...

Hogyan gondoskodjunk a sérült, mindennapos káros környezeti hatásoknak kiszolgáltatott kezeinkről?

Keze sérült, rendkívül száraz, napi környezeti agressziónak, mint például vegyi anyagok, hidroalkoholos gélnek van kitéve? Esetleg kontakt dermatitisze van?

Az Uriage-nak van megoldása! Egy kézkrém, amely izolálja és regenerálja bőrét: ez a Bariéderm regeneráló kézkrém.

 

Ez az Uriage kézkrém valódi védőpajzsot képez a bőrön, anélkül, hogy elzárná a pórusokat, és elősegíti annak regenerálódását, ha már a gyakori kézmosás és a kézfertőtlenítő oldatok kárt okoztak.

Gyorsan beszívódik, nem tapad, láthatatlan a textúrája és vízálló.

Akár munkahelyi, akár családi használatra, a Bariéderm kézkrémet használhatja olyan gyakorisággal, amennyire szükséges .

Előnyei:

  • Kettős funkció: védi és regenerálja a bőrt,
  • Bizonyított hatékonysága súlyosan száraz kezű embereknél: (irritatív dermatitis diszhidrózissal / vagy anélkül, krónikus kéz dermatitisz, fizikai tevékenységek)

 

  • Állaga: kellemes textúra, felvitelkor nem látható, nem elzáró, nem zsíros és nem tapadó. 

„Szeretem ezt a krémet, a kezem nagyon száraz, mert gondozó vagyok, és sokszor mosok kezet. Ennek a krémnek köszönhetően már nincsenek repedéseim, a kezem jól hidratált, lágyabb és kellemes a tapintása.” - Séverine P.


Az Uriage extra tippje: Alaposan mossa meg kezeit a Bariéderm CICA CU-ZN mosakodógéllel, amely megnyugtatja bőrét  (TLR2-Regul komplex + Uriage termálvíz), fertőtlenít (réz és cink), szárító hatás nélkül tisztít. Szappanmentes, és tápláló. Vigye fel a nedves bőrre. Ezután öblítse le. Óvatosan szárítsa meg, különösen, ha a keze sérült.

https://www.uriage.com/HU/hu/blog