KNEIPP FÜRDŐKRISTÁLY - szívélyes üdvözlet 60 g

Cikkszám: 67266T
KNEIPP FÜRDŐKRISTÁLY - szívélyes üdvözlet 60 g

KNEIPP FÜRDŐKRISTÁLY - szívélyes üdvözlet 60 g

Cikkszám: 67266T
-10%
544 Ft 490 Ft
Ajánlat időtartama: Kezdete: 2023.06.07  -  A készlet erejéig!
Egységár: 8,17 Ft/g
Lépj be a virágzó bazsarózsákkal teli kertbe és élvezd a friss, virágos illatot magad körül a Kneipp Szívélyes üdvözlet fürdőkristályokkal! A bazsarózsakivonat és a gondoskodó kaméliaolaj kényeztető kombinációja lehetővé teszi, hogy elmerülj ebben a meghitt pillanatban.
A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz.
Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül, színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek.
Használata: a tasakot tépd fel, öntsd a fürdőkristályt a 36-38 fokos fürdővízbe és teljesen oldd fel. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. 1 fürdéshez elegendő. A kristály ne kerüljön kapcsolatba érzékeny felületű tárgyakkal.
DermoExpressz app