THE BODY SHOP mandulatej testvaj 200 ml

Cikkszám: 89956T
THE BODY SHOP mandulatej testvaj 200 ml

THE BODY SHOP mandulatej testvaj 200 ml

Cikkszám: 89956T
-3%
6 290 Ft 6 090 Ft
Ajánlat időtartama: Kezdete: 2024.02.12  -  A készlet erejéig!
Egységár: 30 Ft/ml
Szeresd, ápold és hidratáld a száraz és érzékeny bőrt úgy, mint még eddig soha! Ismerkedj meg a mi valaha volt legjobb Mandulatejes testvajunkkal! Tudjuk, hogy te sem vagy híve a jóból is megárt a sok’ elvnek, és miért is lennél, ha ebbe a testvajba eeennyire jó érzés beleburkolózni.

Mostantól 95%-ban természetes összetevőkből készül, beleértve a Méltányos Közösségi Kereskedelmi mandulatejet és olajat Spanyolországból, a Méltányos Közösségi Kereskedelmi, kézzel készített sheavajat Ghánából, és a Méltányos Közösségi Kereskedelmi szezámmag olajat Nicaraguából.

A mi testvajunk által száraz és érzékeny bőröd puhább, simább, ragyogóbb és hidratáltabb, ráadásul 96 órán keresztül.

Eme szuperkrémes, bársonyosan puha testvaj mostantól újrahasznosítható csomagolásban, alumínium fedővel és 100%-ban újrahasznosított, Méltányos Közösségi Kereskedelmi, Indiából származó műanyag tégelyben kerül otthonodba. Általa nem csak tested minden egyes porcikáját szeretgetheted, hanem kicsit a bolygót is.

Burkolózz bele a krémes, de egy pillanatig sem ragacsos érzetű testápolóba, és add meg magadnak azt a gondoskodást, amit megérdemelsz!