THE BODY SHOP edelweiss szérum koncentrátum 30 ml

Cikkszám: 90300T
THE BODY SHOP edelweiss szérum koncentrátum 30 ml

THE BODY SHOP edelweiss szérum koncentrátum 30 ml

Cikkszám: 90300T
9 690 Ft 9 890 Ft
Ajánlat időtartama: Kezdete: 2024.02.12  -  A készlet erejéig!
Egységár: 330 Ft/ml
Bestseller Drops of Youth™ Szérumunk még jobb lett.

99%-os természetes eredetű összetevő tartalommal az Edelweiss szérum koncentrátum csupán néhány cseppjétől a bőröd simább, frisebb, erősebb és 24 órán át hidratált lesz - csakúgy, mint annak a 106 nőnek, akik független tesztelés keretében kipróbálták és megszerették megújult arcápolónkat.**

De mi teszi annyira kivételessé új “főzetünket”? Most minden üvegcsébe dupla koncentrációjú havasi gyopár kivonatot rejtettünk, amelyet természetes eszközökkel (és meglehetősen egyedi módon) erősítettük meg az antioxidáns hatásáról ismert leontopodium savval.Valójában, az apró havasi gyopár növény arról ismert, hogy annyira ellenálló és erős, hogy ötször nagyobb antioxidáns ereje van, mint az E-vitamin-acetátnak. Elég jól hangzik, igaz? Vegán szérumunkat természetes eredetű peptidekkel is gazdagítottuk, csak hogy fokozzuk a hatékonyságát. A rizsből származó peptidekről ismert, hogy segítenek fenntartani a bőr természetes nedvességtartalmát.

Ez a könnyed, nem ragadós, gyorsan felszívódó formula egy láthatatlan réteget is képez a bőrön, hogy megvédje azt a beltéri és kültéri szennyeződéstől (tökéletes minden várostípus esetén), ami kiszáradáshoz, fakósághoz és idő előtti bőröregedéshez vezethet.

Van még egy meglepetésünk: újrahasznosítható palackunk immár újrahasznosított üvegből*** is készül. Hát mi ez, ha nem szerelem?

Használd minden nap és élvezd a friss és sima arc érzetét, valamint az egészséges ragyogást!

*A nedvességtől telt arcbőr, sima felülettel. A bőr energikus és felfrissült.

**Felhasználói kísérleti eredmények 4 hetes időszak alatt: 106 nő 25-40 év között.

***Nem beleértve a pipettát.