THE BODY SHOP edelweiss szemkörnyékápoló szérum 10 ml

Cikkszám: 90296T
THE BODY SHOP edelweiss szemkörnyékápoló szérum 10 ml

THE BODY SHOP edelweiss szemkörnyékápoló szérum 10 ml

Cikkszám: 90296T
7 490 Ft
Egységár: 749 Ft/ml
Éleszd újjá a szemkörnyék érzékeny bőrét a bestseller Drops of Youth™ fiatalságmegőrző szemkörnyékápoló új változatával, ami még hatékonyabb lett, mint valaha!

A 96%-ban természetes eredetű összetevőkből készült Edelweiss fiatalságmegőrző szemkörnyékápolóból elég csupán néhány csepp, hogy a szemkörnyék bőre simább, erősebb*, feltöltött és akár 24 órán át hidratált lehessen. Független tesztelés keretében 103 nő próbálta ki (és szerette meg) új szérumunkat. **

Kíváncsi vagy rá, mitől olyan különleges? Kétszer annyi havasi gyopár koncentrátumot tartalmaz minden egyes üveg, mint eddig, ami természetes (és egyedi) módon antioxidáns tulajdonságairól ismert leontopodsavval ápolja a bőrt. A kicsi havasi gyopár olyannyira ellenálló és erős, hogy kivonata 5x annyi antioxidáns erejét összpontosítja, mint az E-vitamin acetát. Igazán elképesztő, ugye? Vegán szérumunkat természetes eredetű peptidekkel is gazdagítottuk, hogy még hatékonyabb lehessen. A rizsből kivont peptidek segítenek egyensúlyban tartami a bőr természetes hidratáló védőrétegét.

A csodás kis növényben rejlő ápoló erő segít kisimítani a szemkörnyéken felbukkanó apró vonalakat, hogy a bőrnek erről a területéről eltűnhessen a fáradtság minden jele.

Könnyed, nem ragacsos, gyorsan beszívódó formulája láthatatlan védőréteget képez a bőrön, megóvva azt a káros belső és külső környezeti hatásoktól, amik dehidratációhoz, fakósághoz és a bőr idő előtti öregedéséhez vezethetnek.

Van még egy meglepetésünk - újtrahasznosított üveg segítségével újraalkottuk a csomagolását, hogy újrahasznosítható lehessen***.

* A bőr hidratáltsággal feltölött, felszíne sima, láthatóan felfrissült és üde.

** 4 héten át tartó tesztelés eredménye, amit 103, 25-30 éves nő végzett.

*** A pipettát kivéve.
DermoExpressz app