THE BODY SHOP edelweiss éjszakai arcmaszk 75 ml

Cikkszám: 90297T
THE BODY SHOP edelweiss éjszakai arcmaszk 75 ml

THE BODY SHOP edelweiss éjszakai arcmaszk 75 ml

Cikkszám: 90297T
8 690 Ft 8 790 Ft
Ajánlat időtartama: Kezdete: 2024.02.12  -  A készlet erejéig!
Egységár: 117 Ft/ml
Megújult éjszakai arcmaszkunkkal a szépítő alvás fogalmát új szinte emeljük.

97%-os természetes eredetű összetevőivel az Edelweiss éjszakai maszk akkor kényezteti és táplálja a bőröd, míg te alszol. Reggelre megújult, simább és teltebb bőrrel éberedhetsz, ami 24 órán keresztül hidratált is marad. Hatásáról kérdezd bátran azt a 115 nőt, akik független tesztelés során már kirpóbálták*

Mi változott az előző verzióhoz képest? Maszkunkat dupla koncentrációjú havasi gyopár kivonattal gazdagítottunk, ami természetes és egyedülálló módon antioxidáns tulajdonságú leontopodsavat tartalmaz. Az aprócska havasi gyopár tulajdonképpen annyira erős és ellenálló, hogy a kivonata 5x több antioxidánst tartalmaz, mint az E-vitamin-acetát. Lenyűgöző, ugye?

Ez a gazdag, géles-krémes maszk puha paplanként takarja be a bőröd amíg alszol, gyorsan beszívódó, intenzíven tápláló formulája hidratálja a bőröd és segít megóvni annak természetes nedvességtartalmát. Reggelre az arcodon lévő apró vonalak kevésbé láthatóak lesznek, a bőröd pedig teltebb és üdébb.

Van még egy meglepetésünk: újrahasznosítható palackunk immár újrahasznosított üvegből is készül. Hát mi ez, ha nem szerelem?

Vegyél ki egy kis mennyiséget a maszkból, majd egyenletesen oszlasd el a bőrödön, a szemkörnyék érzékeny területét kihagyva! Hagyd fent egész éjszaka, hogy kifejthesse a hatását!

*Felhasználói kísérleti eredmények 4 hetes időszak alatt: 115 nő 25-40 év között.