THE BODY SHOP C-vitaminos ragyogásfokozó szérum 30 ml

Cikkszám: 90719T
THE BODY SHOP C-vitaminos ragyogásfokozó szérum 30 ml

THE BODY SHOP C-vitaminos ragyogásfokozó szérum 30 ml

Cikkszám: 90719T
9 690 Ft 9 890 Ft
Ajánlat időtartama: Kezdete: 2024.02.12  -  A készlet erejéig!
Egységár: 330 Ft/ml
Bemutatjuk új bőrápoló szuperhősünket, a C-vitaminos ragyogásfokozó szérumot, ami segít előcsalogatni a bőröd pozitív oldalát.

10% természetes eredetű C-vitaminnal (a termékeinkben előforduló legmagasabb koncentráció) gazdagítva ez a szérum arra született, hogy a fakó bőr emlékét is eltörölje. Bakuchiol is szerepel az összetevők közt, ami szintén természetes eredetű és hasonló hatást fejt ki a bőrön, mint a retinol.

92%-os természetes eredetű összetevőivel ez a könnyed szérum segít az egyenletes bőrszín és -felület elérésében új, fokozott ragyogást kölcsönözve neki - átlagosan 33%-al nő a bőr ragyogása 8 hét használatot követően.*

Tedd te is ezt a bőrápoló szupersztárt az esti és nappali rutinod részévé, csakúgy, mint az a 112 nő, aki már kipróbálta! 86%-uk egyetértett abban, hogy bőrük ragyogása 8 hét használat után látványosabb lett.**

Van még egy jó hírünk, az újrahasznosított üvegből készült csomagolása újrahasznosítható.***

Masszírozz egy pár cseppet a szérumból a frissen megtisztított arcbőrödbe! Várj pár percet, míg teljesen beszívódik, majd koronázd meg a bőrápoló rutinod a C-vitaminos ragyogásfokozó hidratálóval az extra ápolásért! Ragyogás kimaxolva.

* 8 héten át tartó klinikai tesztek, melyben 22, 47-65 éves nő vett részt.

** 8 héten át tartó teszt eredménye, melyben 112, 25-45 éves nő vett részt.

*** A pipettát leszámítva.