KNEIPP MEN - nature feeling fürdőkristály 60 g

Cikkszám: 67332T
KNEIPP MEN - nature feeling fürdőkristály 60 g

KNEIPP MEN - nature feeling fürdőkristály 60 g

Cikkszám: 67332T
-30%
990 Ft 690 Ft
Ajánlat időtartama: Kezdete: 2024.01.22  -  A készlet erejéig!
Egységár: 11,50 Ft/g
A férfiaknak is szükségük van a kényeztetésre!
Frissítő zöld illatával közvetlenül a fürdőkádba viszi a természet kiegyensúlyozó hangulatát. Természetes esszenciális fenyőolajjal, valamint bivalyfű és rénszarvasmoha értékes kivonataival gyengéden tisztít anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt.
A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz.
Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül, színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek.
Használata: a tasakot tépd fel, öntsd a fürdőkristályt a 36-38 fokos fürdővízbe és teljesen oldd fel. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. 1 fürdéshez elegendő. A kristály ne kerüljön kapcsolatba érzékeny felületű tárgyakkal.