KNEIPP HABZÓ FÜRDŐKRISTÁLY - frangipáni 80 g

Cikkszám: 67276T
KNEIPP HABZÓ FÜRDŐKRISTÁLY - frangipáni 80 g

KNEIPP HABZÓ FÜRDŐKRISTÁLY - frangipáni 80 g

Cikkszám: 67276T
-10%
655 Ft 590 Ft
Ajánlat időtartama: Kezdete: 2023.05.15  -  A készlet erejéig!
Egységár: 7,38 Ft/g
Tarts egy rövid szünetet és élvezd a kikapcsolódást Kneipp® Frangipáni habzó fürdőkristállyal! Értékes frangipáni kivonatot és esszenciális olajat tartalmaz, mely egzotikus illatot áraszt. A bőrnyugtató moringa olaj védi a bőrt a kiszáradástól és táplálja.

A Kneipp® fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só men-tes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz.
Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül (pl. parabének), színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp® környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek.


Alkalmazás: A tasakot tépje fel, öntse a fürdőkristályt a 36-38 fokos fürdővízbe és teljesen oldja fel. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. 1 fürdéshez elegendő. A kristály ne kerüljön kapcsolatba érzékeny felületű tárgyakkal.

A termék előnyei:

értékes frangipáni kivonat és olaj
egzotikus illat
bőrnyugtató moringa olaj
hosszan tartó hab
könnyen oldódó kristályok
DermoExpressz app