BIODERMA HYDRABIO HYALU+ szérum 30 ml

Cikkszám: 147067T
BIODERMA HYDRABIO HYALU+ szérum 30 ml

BIODERMA HYDRABIO HYALU+ szérum 30 ml

Cikkszám: 147067T
-42%
17 751 Ft 10 290 Ft
Ajánlat időtartama: Kezdete: 2024.06.11  -  A készlet erejéig!
Egységár: 343 Ft/ml
A NAOS ökobiológiai megközelítésének és a vízhiányért felelős biológiai diszfunkció megértésének köszönhetően a Hydrabio Hyalu+ szérum képessé teszi a bőrt arra, hogy újra aktiválja természetes hidratációs mechanizmusait, és megtartsa az egyensúlyához nélkülözhetetlen vizet.

A megfelelő mennyiségben használt hatóanyagok kiegészítő hatása: biomimetikus alacsony molekulatömegű (LMW) hialuronsav, niacinamid, karnozin és a Hyalu+ technológia (biomimetikus, nagy molekulatömegű (HMW) hialuronsav és újrahidratáló cukor kombinációja) hatnak a kiszáradás okaira és az öregedés látható jeleire, ezáltal tartós hatást biztosítanak.

• Azonnali hidratáló és feltöltő hatás: HMW hialuronsav, amely filmréteget hoz létre a felületen, megakadályozva a vízveszteséget, valamint egy új önrehidratáló cukor, amely segíti a bőrben található hialuronsav előállítását és megőrzését.

•Tonizáló hatás LMW hialuronsav felhasználásával, amely elősegíti a kollagén előállítását, a feszesség és rugalmasság érdekében.

• Bőrmegerősítő hatás niacinamiddal, amely támogatja a barrier funkciót a kiszáradás csökkentése érdekében.

Alkalmazz körülbelül 5 cseppet reggel és/vagy este arcodon és nyakadon, miután valamely Hydrabio termékkel alaposan megtisztítottad.

LÉPÉS 1
Tisztítsd meg bőröd valamely Hydrabio tisztító termékkel.
LÉPÉS 2
Alkalmazz néhány cseppet reggel és este az arcodon és nyakadon.
LÉPÉS 3
Gyengéden masszírozd a bőrödbe, még be nem szívódik.
LÉPÉS 4
Alkalmazd bőrtípusodnak megfelelően a Hydrabio Gél-krémet vagy Krémet.